Moviewalking

Filmtúrák Budapesten

English (UK)HungarianMagyar

Moviewalking Show

Tetszőlegesen megrendelhető egyedi, különleges és látványos programajánlataink.

Ajánljuk privát filmtúráink mellé, céges rendezvényekre, csapatépítő játékokhoz, vagy remek születésnapi meglepetésnek!

1. Moviewalk képregény

Az egyedi jellegű fikciós képregény elkészítéséhez végigfotózzuk vendégeinket a túra forgatási helyszínein. A készítendő történet, tartalmában kapcsolódik a filmtúra helyszíneihez és filmjeihez. A képregényt az elkészült fotókkal együtt három napon belül átadjuk/elküldjük, melyben felismerhetően szerepelnek a vendégeink. 

2.Moviewalk Stunt Guide

Filmtúránk végén egy személyes talk-show keretében találkozás, egy világhírű kaszkadőr szakértővel. Lehetőséget biztosítunk, különleges kaszkadőr filmforgatási kellékek megismerésére is.

3. Moviewalk Live Sound Track  

A filmtúra helyszínein, páratlan egyedi élményként, élő zene segítségével gondoskodunk az adott film felidézéséről!

4. Moviewalk Mini Remake!

Most mindenki kipróbálhatja színészi képességét, néhány perc erejéig ugyanis a jelenetben látott főhős szerepét játszhatja majd el! Az emlékezetes pillanatokat rögzítjük, és örök emlékként adjuk át!

5. Moviewalk Special Effects!

Aki viszont arra vágyik, hogy akciófilmben jelenjen meg, robotok és szörnyek, meteorok, vagy dinoszauruszok elöl meneküljön, nos itt a remek lehetőség! Ez a digitális kalandok és a megelevenedő fantáziavilág keveredése. 

6. Moviewalking - Great Stunt show!

Egy előre kiválasztott Moviewalking városi útvonalon, - gyalogosan vagy busszal - néhány megállással, meglepetésszerű élő kaszkadőr show megrendezése! Filmes kaszkadőr szakembereink segítségével, a csoportok résztvevői is kipróbálhatnak majd néhány látványos stunt elemet, melyet dokumentálunk, és összevágva a kíválasztott formátumban, személyre szólóan átadunk. A bemutatott akciók, kivétel nélkül, a Budapesten forgatott nemzetközi játékfilmek egyes látvány jeleneteit idézik és mutatják be.

7. Moviewalking -  Film Building tour

Különböző ismert vagy kevésbé ismert de feltétlen érdekes és egyedi Budapesti helyszínen film jelenet újra forgatása. Ezek az újra forgatott mini jelenetek, (max. 5 perc hosszúságban) többnyire ismert itt készült nemzetközi produkciók eredeti filmforgatási helyszineivel megegyező helyen fognak elkészülni.

 8. Moviewalking - GPS - Fedezd fel a filmeket!

Több csapatra bontva, fotók és filmklippek, valamint a megadott GPS koordináták alapján, és Moviewalking moderátorok segítségével, megtalálni, és pontosan beazonosítani Budapesten forgatott eredeti filmforgatási helyszíneket. A kereső túráról - amely lehet gyalogos és buszos is - és a csapatokról, kisfilm formájában emlék dokumentációt készítünk.

 

A felsorolt programokra egyedi ajánlatot adunk, figyelembevéve minden kedves vendégünk, leendő partnerünk különleges elképzeléseit, kívánságait.

Keress minket bizalommal!

 

 

 

Share